Laguna - Bukmarker - Uzbudljiva sreda na štandu Lagune! Četvrtak je školski dan - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Uzbudljiva sreda na štandu Lagune! Četvrtak je školski dan

Sajamsku sredu obeležilo je druženje sa velikom svetskom književnom zvezdom Tonijem Parsonsom, koji je imao prvi susret sa čitaocima, najpre u Sali „Ivo Andrić“, gde je razgovarao sa Draganom Kovačević i prevodiocem Nenadom Dropulićem, a zatim i na štandu Lagune, gde ga je sačekao veliki broj čitalaca, želeći potpis i zajedničku fotografiju.


 
Svoje knjige su potpisivali i Milan Ružić, koji na Sajmu predstavlja izuzetnu knjigu kratke proze – „Priče i ožiljci“, i Keri Čin, koja je na Sajmu sa novim romanom „Neočekivana“.
 
Četvrtak je tradicionalno dan kada na Sajam dolaze školarci, a sačekaće ih veliki broj pisaca za decu na štandu Lagune. Biće tu i Uroš Petrović, Ljubivoje Ršumović, Bojan Ljubenović i drugi.
 
Najpre će od 12 sati svoje knjige potpisivati Simonida Milojković, koja na izuzetno uspeo i uverljiv način dočarava probleme mladih koji se tiču opasnosti koje vrebaju u tinejdžerskim godinama. Simonidine knjige su i dobra opomena i za roditelje da prepoznaju neobično ponašanje, kako bi na vreme reagovali.
 
Od 13 sati Uroš Petrović će potpisivati svoje knjige koje su uvek među najpopularnijim, a Uroš je nedavno obradovao čitaoce novom knjigom „Bajki“.
 
Ljubivoje Ršumović obeležio je detinjstvo mnogih, a sresti se sa omiljenim piscem uvek je velika radost. Ljuba Ršum će svoje knjige potpisivati od 14 sati.
 
Ivana Lukić je napisala roman o tinejdžerima kakav još niste pročitali – „Ko zna šta će od mene biti“ – zabavan, podsticajan i važan, napisan u interesantnoj formi, na mobilnom telefonu. Ivana će potpisivati od 15 sati.
 
Bojan Ljubenović piše vrlo uspešno i za decu i za odrasle. Njegova najnovija knjiga namenjena je mladim čitaocima i nosi naslov „Potraga za zlatnom strelom“, nastavak avantura dečaka Ognjena koga smo upoznali u romanu „Tajne dedinog kofera“. Bojan će se družiti sa čitaocima od 16 sati.
 
Zbirka priča Slaviše PavlovićaOsvetnici i klevetnici“, autora hit romana „Himerina krv“, govori nam o svetinji pravde i njenom zadovoljenju, o junacima koji, kada sistem zakaže, odlučuju da se, oslanjajući se na sopstvene snage, obračunaju sa nepravdom. Slaviša će biti na štandu Lagune od 17 sati.
 
Oni su verovatno najduhovitiji dvojac na Balkanu, Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović na Sajmu predstavljaju svoju zajedničku knjigu „Jesi li video ovo“, koju je Laguna objavila u saradnji sa Nedeljnikom. Tomić i Petrović čekaju svoje čitaoce u četvrtak od 18 sati na štandu Lagune.
 
POPUSTI NA SAJMU KNJIGA NA ŠTANDOVIMA LAGUNE
 
Svi naslovi Lagune na Sajmu knjiga biće sniženi 15% (ili sa članskom kartom Kluba maksimalno 20%). Popust će se uvećavati u zavisnosti od broja knjiga, pa će tako za kupovinu 3–5 knjiga ići dodatnih 10%, za kupovinu 6–8 knjiga 15% i za kupovinu 9 i više važiće dodatnih 20% popusta. Na Laguninim štandovima u halama 1 i 4 važe i omiljene akcije čitalaca „3 za 499“ i „3 za 999“.
 
Specijalni popusti i akcije na štandu Delfi knjižara
 
Kao i prethodnih godina, na štandu Delfi knjižara u Hali 4 važe sjajni popusti na sve knjige domaćih i stranih izdavača: za kupovinu 1–4 knjige popust je 15%, 5–8 knjiga – 20%, 9 i više knjiga – 25%. Uz flajer sa Laguninog štanda imate i dodatnih 5% popusta na snižene cene. Na sve artikle iz gift asortimana, kao i na društvene igre, važiće popust 20% . Čitaoce očekuju i posebne akcije za naslove u Laguninom izdanju – „3 za 999“ dinara i „3 za 499“ dinara.
 
Evo i najtraženijih naslova od početka Sajma:

Ljubav u doba kokaina“, Simonida Milojković 
Stranac u šumi“, vladika Grigorije 
Ubistvo za prezauzete“, Toni Parsons  
Tajne zanata“, Miroslav Mišković 
Sve što znam o ljubavi“, Doli Olderton 
Bečki roman“, Dragan Velikić 
Pisma Mileni“, Franc Kafka 
Palata“, Goran Petrović 
Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“, Štefani Štal 
Ostrvo stakla“, Trejsi Ševalije 
 
Sa prijateljima Lagune obezbedili smo poklone uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga.
 

Partner Lagune na ovogodišnjem Sajmu knjiga je Banca Intesa, a Laguni su se pridružili i brojni sponzori: Henkel, Sarantis, Esi, Nescafe, DexyCo, Avon, L’Oreal, Generali.
 
Vidimo se na Sajmu knjiga!


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
23.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
laguna i knjižare delfi na 67 međunarodnom beogradskom sajmu knjiga laguna knjige Laguna i knjižare Delfi na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
23.10.2024.
Najlepši oktobar i još jedan Sajam knjiga!   Od subote 19. do nedelje 27. oktobra pod kupolama Beogradskog sajma održaće se 67. Međunarodni sajam knjiga, a na njemu će se Laguna predstaviti...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
23.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
ne propustite hitove lagune na sajmu knjiga laguna knjige Ne propustite hitove Lagune na Sajmu knjiga
23.10.2024.
Laguna i ove godine na Sajmu knjiga predstavlja veliki broj važnih knjiga domaće i svetske književnosti, a jedan naslov imaće i svetsku premijeru. Reč je o novoj knjizi Tonija Parsonsa, ekskluzivnog g...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.