Laguna - Bukmarker - Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra

I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!


 
U slučaju da ne stižete na Sajam knjiga, Laguna i Delfi knjižare Sajam dovode kod vas!
 
Spremite spiskove jer Sajamski dani traju od 14. do 29. oktobra u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs, delfi.rs i dicearena.rs i klubu Dice Arena.
 
Ovo su dani najboljih kupovina za sve ljubitelje pisane reči, kada možete obogatiti svoje kućne biblioteke najnovijim hit naslovima domaće i strane književnosti po najpovoljnijim cenama, na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu, kao i sjajnim gift programom.
 
Pored izdanja Lagune, na popustu će biti i knjige više od 130 drugih izdavača, knjige na stranim jezicima, kao i bogati gift program, društvene igre, a pripremamo i omiljene akcije svih knjigoljubaca – „3 za 999“ i „Knjige upola cene“.

Spiskove naslova možete pogledati ovde: 3 za 999 , Knjige upola cene
 
Ukoliko ste propustili, ovo je sjajna prilika da nabavite novu knjigu vladike GrigorijaStranac u šumi“, „Bečki romanDragana Velikića, o kome se mnogo govori, kao i roman Gorana MarkovićaZavod“. Proverite zbog čega je „Filosofija palankeRadomira Konstantinovića i dalje aktuelna i zašto je knjiga Štefani ŠtalDete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ već godinama najčitanija.
 
Tokom trajanja Sajmskih dana i Sajma knjiga, gost Beograda biće i poznati britanski autor Toni Parsons. Laguna je nedavno objavila njegovu knjigu „Ko je ona bila“, a tokom oktobra izaći će i nova avantura detektiva Maksa Vulfa – „Ubistvo za prezauzete“, što će biti i svetska premijera ovog romana. Pravi književni dar biće i novi roman Gorana Petrovića, koji je naš pisac završio za života, Laguna ga posthumno objavljuje, a čitaoci sa nestrpljenjem očekuju, i novi roman Trejsi ŠevalijeOstrvo stakla“. Ovo su samo neki od mnoštva naslova koji vas očekuju tokom Sajamskih dana svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA
 
Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.
 
Odličan gift program i odabrane društvene igre biće sniženi za 15%.
 
Tokom Sajamskih dana u knjižarama i sajtovima laguna.rs i delfi.rs važiće akcija „3 za 999“, a imaćete i sjajan izbor naslova u pola cene,
 
Za vreme trajanja Sajamskih dana važi rođendanski popust Laguninog kluba čitalaca, možete iskoristiti Unicredit poklon knjigu i Visa poklon. Ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, povoljnosti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije, ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.
 
BESPLATNA DOSTAVA ZA SRBIJU I POVLAŠĆENA ZA REGION
 
Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.
 
Obezbedili smo i povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.
 
Čekamo vas u Delfi i Laguninim knjižarama!
 
RADNO VREME KORISNIČKOG SERVISA TOKOM TRAJANJA SAJAMSKIH DANA
 
Za vreme trajanja Sajamskih dana, od 14. do 29. oktobra, korisnički servis radiće radnim danima od 8.00 do 20.00 (011/7155-042), dok će radno vreme u subotu i nedelju biti od 10.00 do 18.00. 
 
Čekamo vas!


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
16.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
16.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
posthumna premijera remek dela palata gorana petrovića u prodaji od 19 oktobra laguna knjige Posthumna premijera remek-dela: „Palata“ Gorana Petrovića u prodaji od 19. oktobra
16.10.2024.
Literarno ostvarenje koje će postati nezaobilazno delo savremene književnosti, „Palata“ Gorana Petrovića, jednog od najznačajnijih i najčitanijih srpskih prozaista, koji je prerano otišao sa životne i...
više
tanka je linija između ljubavi i mržnje pali ljubavnici l dž šen u prodaji od 19 oktobra laguna knjige Tanka je linija između ljubavi i mržnje: „Pali ljubavnici“ L. Dž. Šen u prodaji od 19. oktobra
16.10.2024.
Bestseler autorka Njujork tajmsa L. Dž. Šen iznedrila je „Pale ljubavnike“, fenomenalnu knjigu o ljubavi, opsesiji, izdaji i tajni. Arsen Korbin nema nameru da se oženi iz ljubavi. Njegova verenica...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.