Laguna - Bukmarker - Novo izdanje časopisa Bukmarker – slavimo drugi rođendan! - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Novo izdanje časopisa Bukmarker – slavimo drugi rođendan!

Bukmarker, vaš i naš omiljeni časopis o književnosti, ovog novembra slavi drugi rođendan!
 
Kada smo pre dve godine krenuli u priču sa novinama, želeli smo da magazin inspirisan ogromnom ljubavlju prema knjigama i kreiran po meri knjigoljubaca postane vaše omiljeno štivo, mesto na kome ćete tražiti onu jednu priču više.
 
Danas kada ne samo što čitate i delite naše priče već na određen način i učestvujete u njihovom kreiranju, znamo da je Bukmarker postao deo vaše čitalačke navike, deo vaše svakodnevice, i zbog toga smo neizmerno radosni. To nas čini ponosnim, ali i obavezuje da u vremenu koje sledi učinimo sve da opravdamo poverenje koje ste nam poklonili i da idemo dalje na putu napretka.
 
Baš kao i za prvi rođendan, i ovoga puta smo slavili zajedno. Hvala svima koji su učestvovali u našem nagradnom foto-konkursu „Po meri knjigoljubaca“. Fotografije sa našim časopisom i knjigama, ali i opisi ispod fotografija, iz kojih smo saznali koliko vam Bukmarker znači, za nas imaju neprocenjivu vrednost. Pet najboljih objavili smo u ovom broju i nagradili knjigom po izboru.
 
Rođendanski broj biće vam i odličan saveznik u pripremi za veliku manifestaciju Noć knjige, koja se u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, ove godine održava od 9. do 11. decembra.
 
Okosnica svakog izdanja su i odlični intervjui sa domaćim i stranim piscima. Ovaj put smo razgovarali sa Goranom Petrovićem, čiji su romani „Papir“ i „Ikonostas“ književni događaj godine, zatim sa Simonidom Milojković, Tes Geritsen i Sarom Najt.
 
Urednik Srđan Krstić pisao nam je o knjizi Marka Mansona „E, zabole me“, koja je svojevrstan fenomen, književnica Ljubica Arsić podelila je utiske o prvom romanu Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“, a pisac Milan Ružić otkrio je kako je nastala zbirka „Pun kofer priča“.
 
Naravno, tu je još mnogo sjajnih priča o knjigama. „Raj sam uvek zamišljao kao svojevrsnu biblioteku“, reči su slavnog pisca Horhea Luisa Borhesa. I nema istinskog ljubitelja knjige koji se neće pronaći u njima!
 
Časopis Bukmarker dobija se na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj očekujte svakog meseca.
 
Hvala vam na poverenju i uživajte u čitanju, kao što mi uživamo u pripremanju svakog novog broja!


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
21.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
laguna i knjižare delfi na 67 međunarodnom beogradskom sajmu knjiga laguna knjige Laguna i knjižare Delfi na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
21.10.2024.
Najlepši oktobar i još jedan Sajam knjiga!   Od subote 19. do nedelje 27. oktobra pod kupolama Beogradskog sajma održaće se 67. Međunarodni sajam knjiga, a na njemu će se Laguna predstaviti...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
21.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
ne propustite hitove lagune na sajmu knjiga laguna knjige Ne propustite hitove Lagune na Sajmu knjiga
21.10.2024.
Laguna i ove godine na Sajmu knjiga predstavlja veliki broj važnih knjiga domaće i svetske književnosti, a jedan naslov imaće i svetsku premijeru. Reč je o novoj knjizi Tonija Parsonsa, ekskluzivnog g...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.