Laguna - Kako razgovaramo 2: Stilovi, vrednosti i razvoj ličnosti - Fridman Šulc fon Tun - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
Kako razgovaramo 2: Stilovi, vrednosti i razvoj ličnosti
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 280
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
27. januar 2021.
ISBN: 978-86-521-3897-5
Prevodilac: Dušica Milojković
Rasprodato
POŠALJI
Elektronska knjiga
Izdiferencirana psihologija komunikacije

Knjiga Fridmana Šulca fon Tuna, psihologa i eksperta za komunikaciju, klasično je delo psihologije i udžbenik koji je široko zastupljen u školama, na univerzitetima i obukama za poslovne veštine. Knjiga je namenjena širokoj publici jer obezbeđuje alate i putokaze za poboljšanje međuljudske komunikacije.

U drugom delu svoj klasika Kako razgovaramo Fon Tun posvećuje veću pažnju psihosocijalnim aspektima komunikacije. On čitaocu, između ostalog, nudi oruđe koje će mu pomoći da i na poslu uspešnije i sadržajnije razgovara sa kolegama i nadređenima – naročito ako se često suočava sa istim „tipovima“ ljudi i ako mu se neprestano ponavljaju slične situacije. U knjizi je obrađeno sedam stilova komunikacije i načini na koje se oni prepliću i međusobno podržavaju. Autor nam ne prenosi samo puku teoriju nego i znanje koje možemo da upotrebimo u svakodnevnom životu.

Da bi i drugi deo mogao da se čita zasebno, osnova za razumevanje Fon Tunovih ideja ponovljena je i sažeta u uvodnom poglavlju.

Prikaz knjige „Kako razgovaramo 2“ Fridmana Šulca fon Tuna

27.01.2021.
Sistematska prezentacija osam jasno razgraničenih stilova komuniciranja, kao i kompleksnih međuljudskih odnosa koji iz njih obično slede, predstavlja okosnicu knjige „Kako razgovaramo 2“. Fridman Šulc...
više
Od istog autora
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.