Laguna - Bukmarker - redstavljen kuvar Umeće življenja na francuski način - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

redstavljen kuvar Umeće življenja na francuski način

Kuvar "Umeće življenja na francuski način" Mari-Pjer Teral i Zorana Milenkovića, predstavljen je danas u Francuskom kulturnom centru. Na izuzetno posećenoj novinarskoj konferenciji govorili su:

- Mari-Pjer Teral, supruga Ambasadora Francuske u Srbiji

- Zoran Milenković, šef kuhinje Francuske ambasade

- Peđa Kresojević, food kritičar City magazina


- Mina Kebin, urednik redakcije u IP Laguna

 

Prošetajte francuskom gastronomijom uz recepte Zorana Milenkovića.

 



 



 


 



Podelite na društvenim mrežama:

dejvid nikols svaki novi roman mi je najbolji do sada laguna knjige Dejvid Nikols: Svaki novi roman mi je najbolji do sada
30.01.2025.
Novi život kultnom romanu Dejvida Nikolsa „Jedan dan“ udahnula je istoimena Netfliksova serija, a nama je donela razgovor sa ovim poznatim autorom, od koga smo saznali šta njemu danas znači ova knjiga...
više
duelovanje progovori lori hols anderson laguna knjige Duelovanje: „Progovori“ Lori Hols Anderson
30.01.2025.
Nakon pauze, vraćamo se omiljenoj aktivnosti članova Fejsbuk grupe Delfi Kutak – ukrštanjem mišljenja dva člana o jednoj knjizi. Sezonu novih Duelovanja otvaramo romanom „Progovori“ Lori Hols Anderson...
više
prikaz romana robinja slobode vekovna borba za emancipaciju laguna knjige Prikaz romana „Robinja slobode“: Vekovna borba za emancipaciju
30.01.2025.
Iako pisanje romana u dve vremenske ravni – u savremenoj i istorijskoj, poglavlje po poglavlje – sve više postaje manir, u svom poslednjem delu španski pisac Ildefonso Falkones (1959) nije, za razliku...
više
prikaz knjige moć i nemoć organizma novo dopunjeno izdanje miris jela budi sećanja laguna knjige Prikaz knjige „Moć i nemoć organizma – novo dopunjeno izdanje“: Miris jela budi sećanja
30.01.2025.
„Kratka večera, dug život“ – kaže italijanska poslovica. Ali kako odoleti slanim i slatkim specijalitetima, koji su se naročito tokom prazničnih dana spremali s posebnom ljubavlju? Svako ko je opasao ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.