Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih knjiga - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih knjiga

Više od šest godina prošlo je od kada je Jelena Bačić Alimpić napisala roman „Ringišpil“ i postala jedna od omiljenih spisateljica u Srbiji ali i šire. Interesovanje za ovu knjigu ne prestaje. U knjižarama će se uskoro naći 36. izdanje ove knjige, dok je za treću knjigu trilogije „Kazna za greh – Molitva za oproštaj“ štampano 3. izdanje.
 
Čitaocima Isidore Bjelice dostupno je i 32. izdanje knjige „Spas“, koja predstavlja zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice od onog trenutka kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti.
 
Prvi roman Dejana Stojiljkovića u Laguni „Konstantinovo raskršće“ i dalje intrigira čitaoce o čemu svedoči i 22. izdanje ove knjige.
 
Polazeći od zagonetne skraćenice na početku romana i krećući se ka njenom razrešenju na samom kraju, Uroš Petrović u knjizi „Deca Bestragije“ gradi svoj besprekorno komponovani roman kao duhovitu, na momente strašnu i potresnu priču o sudbini svojih junaka i njihovom sazrevanju i samospoznaji. Upravo je štampano 8. izdanje ove knjige.
 
„Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića, najznačajniji roman jugoslovenskog „crnog talasa“, objavljen još 1968, stiče nove čitaoce. U knjižarama će se uskoro naći 6. izdanje ove knjige.
 
Peto izdanje doživela je i knjiga Luke Mičete „Stefan Nemanja“, povest Srba od doseljavanja na Balkan do države župana Stefana Nemanje, dok je knjiga knjiga „Dušan Silni“, objavljena pre dvadeset dana, već došla do 2. izdanja.
 
U knjižarama će se uskoro naći i 2. izdanje romana „Sibir“ Vladimira Kecmanovića i „Princ od papira“ Vladislave Vojnović.
 
Dragan Velikić u romanu „Bonavia“ verno prati i „nadograđuje“ svoje autorske opsesije, od „malih“ opredmećenih simbola svakodnevice, preko vozova i tramvaja, i dakako gradova: Beograda, Zemuna, Budimpešte, Beča, Bostona... Ova knjiga stigla je do 3. izdanja.
 
Nova knjiga Svetislava Basare u izdanju Lagune je zbirka priča „Očaj od nane“ i za kratko vreme štampano je 2. izdanje.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
16.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
16.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
tanka je linija između ljubavi i mržnje pali ljubavnici l dž šen u prodaji od 19 oktobra laguna knjige Tanka je linija između ljubavi i mržnje: „Pali ljubavnici“ L. Dž. Šen u prodaji od 19. oktobra
16.10.2024.
Bestseler autorka Njujork tajmsa L. Dž. Šen iznedrila je „Pale ljubavnike“, fenomenalnu knjigu o ljubavi, opsesiji, izdaji i tajni. Arsen Korbin nema nameru da se oženi iz ljubavi. Njegova verenica...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
16.10.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.