Laguna - Bukmarker - Nakon „Pedeset nijansi“ novi roman E L Džejms od septembra u prodaji - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nakon „Pedeset nijansi“ novi roman E L Džejms od septembra u prodaji

Autorka E L Džejms objavila je novu verziju svetski popularnog bestselera serijala „Pedeset nijansi“ – ovoga puta napisanog iz ugla Kristijana Greja.

Nova knjiga pod nazivom „Gospodin Grej“ svetsku premijeru doživela je 18. juna, na dan rođendana neodoljivog Kristijana Greja.

„Gospodin Grej“ u izdanju Lagune naći će se u prodaji širom Srbije od septembra 2015. godine.

Od objavljivanja knjige „Pedest nijansi – Siva“ u 2011. godini, na hiljade čitalaca pisalo je autorki E L Džejms tražeći od nje knjigu napisanu iz perspektive Kristijana Greja. Ovu knjigu autorka je posvetila onim čitaocima koji su tražili, tražili, tražili i zamolili za ovu priču. U novoj knjizi ona je ponudila svojim fanovima priliku da iznova vide svet Pedeset nijansi očima njenog intrigantnog i zagonetnog protagoniste.

„Kristijan je kompleksan lik a čitaoci su uvek bili fascinirani njegovim željama, motivacijama i problematičnom prošlošću. Takođe, kao što svako ko je ikada bio u vezi zna, postoje dve strane svake priče. Bilo je veliko zadovoljstvo da se vratim na srećno mesto – pisanje, i ponovo budem sa Kristijanom i Anom u njihovom univerzumu“, rekla je Džejms.

Iz perspektive Kristijana Greja, prateći njegove misli, razmišljanja i snove, E L Džejms nudi novi pogled na ljubavnu priču koja je očarala milione čitalaca širom sveta.

Kristijan Grej apsolutni je gospodar svog života; njegov svet je uredan, disciplinovan i posve prazan – sve do trenutka dok Anastasija Stil svojim lepo oblikovanim nogama ne zakorači u njegovu kancelariju. On pokušava da je zaboravi, ali biva uvučen u vrtlog emocija koje ni sam ne može da rauzume ni da im odoli. Za razliku od predhodnih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Ana uspeva da dopre do njegovog hladnog i ranjenog srca.

Hoće li Ana uspeti da rastera demone iz Kristijanove prošlosti koji ga progone svake večeri? Ili će njegove mračne seksualne želje, opsednutost potrebom da dominira, i duboka mržnja koju gaji prema sebi oterati devojku i ubiti svaku nadu za mogući spas?

Trilogija „Pedeset nijansi“ je svetski književni fenomen prodat u više od 125 milona primeraka i jedna od najuspešnijih publikacija u istoriji izdavaštva knjiga.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
16.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
16.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
tanka je linija između ljubavi i mržnje pali ljubavnici l dž šen u prodaji od 19 oktobra laguna knjige Tanka je linija između ljubavi i mržnje: „Pali ljubavnici“ L. Dž. Šen u prodaji od 19. oktobra
16.10.2024.
Bestseler autorka Njujork tajmsa L. Dž. Šen iznedrila je „Pale ljubavnike“, fenomenalnu knjigu o ljubavi, opsesiji, izdaji i tajni. Arsen Korbin nema nameru da se oženi iz ljubavi. Njegova verenica...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
16.10.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.