Laguna - Bukmarker - Lagunini pisci na Sajmu knjiga u Nišu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Lagunini pisci na Sajmu knjiga u Nišu

U okviru Sajma knjiga u Nišu, u petak 4. decembra 2009. godine, u 17h, na štandu IP Laguna svoje romane predstaviće Ljubica Arsić (Tigrastija od tigra, Laguna 2009.) i Miomir Petrović (Bakarni bubnjevi, Laguna 2009.), koji će se posle toga od 18h družiti sa posetiocima Merkatora.

Dan kasnije, u subotu 5. decembra od 18 časova, na Laguninom štandu na Sajmu knjiga, autor romana Konstantinovo raskršće Dejan Stojiljković potpisivaće roman za koji je nedavno dobio nagradu "Miloš Crnjanski".  


Podelite na društvenim mrežama:

dejvid nikols svaki novi roman mi je najbolji do sada laguna knjige Dejvid Nikols: Svaki novi roman mi je najbolji do sada
30.01.2025.
Novi život kultnom romanu Dejvida Nikolsa „Jedan dan“ udahnula je istoimena Netfliksova serija, a nama je donela razgovor sa ovim poznatim autorom, od koga smo saznali šta njemu danas znači ova knjiga...
više
duelovanje progovori lori hols anderson laguna knjige Duelovanje: „Progovori“ Lori Hols Anderson
30.01.2025.
Nakon pauze, vraćamo se omiljenoj aktivnosti članova Fejsbuk grupe Delfi Kutak – ukrštanjem mišljenja dva člana o jednoj knjizi. Sezonu novih Duelovanja otvaramo romanom „Progovori“ Lori Hols Anderson...
više
prikaz romana robinja slobode vekovna borba za emancipaciju laguna knjige Prikaz romana „Robinja slobode“: Vekovna borba za emancipaciju
30.01.2025.
Iako pisanje romana u dve vremenske ravni – u savremenoj i istorijskoj, poglavlje po poglavlje – sve više postaje manir, u svom poslednjem delu španski pisac Ildefonso Falkones (1959) nije, za razliku...
više
prikaz knjige moć i nemoć organizma novo dopunjeno izdanje miris jela budi sećanja laguna knjige Prikaz knjige „Moć i nemoć organizma – novo dopunjeno izdanje“: Miris jela budi sećanja
30.01.2025.
„Kratka večera, dug život“ – kaže italijanska poslovica. Ali kako odoleti slanim i slatkim specijalitetima, koji su se naročito tokom prazničnih dana spremali s posebnom ljubavlju? Svako ko je opasao ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.